googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana_eldorado_feng_shuiFontana_eldorado_feng_shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog


Cenovnik fontana i u njemu fontane koje su izrađene, koje se odmah mogu naručiti. Rok dostave izrađene fontane je 24 sata, plaćanje je pouzećem.

Cenovnik


 

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Povoljna kupovina fontana u 2017 godini! Kupite sobnu fontanu i od nas imate specijalnu ponudu za kupovinu fontane za dvorište ili poslovni prostor.

Fontana Alegra, cena 11.000,00 dinara, isporuka u roku od 24 sata na Vašu adresu.

Fontana-AlegraFontana-Alegra


 

Podelite naš sajt

Fontane za poslovni prostor

Ugodni trenuci korisnika vaših usluga uz žubor vode naših skulpturnih fontana

Fontana-Perla-za -poslovni-prostorFontana-Perla-za -poslovni-prostorUmetnička radionica „Bistrica“ bavi se izradom skulpturnih unikatnih fontana svih formata, od velikih kompozicija do malih fontana – minijatura. Fontane koje izrađujemo su od prirodnih materijala, kamena, grnčarije, kovanog gvožđa, drveta i biljaka kao ukras fontane. Odabir materijala i oblik fontana koje izrađujemo uz konsultacije sa savetnikom za enterijer i feng shui (opciono) garancija su da će Vašim korisnicima usluga biti još prijatnije u Vašem prostoru i da će pored Vašeg ukupnog kvaliteta usluga i fontane biti prednost u odnosu na Vašu konkurenciju. Fontane za poslovni prostor moraju zadovoljiti posebne kriterijume prostora gde se nalaze. Na primer u zdravstvenim ustanovama žubor vode treba biti blag i skoro neprimetan, u ugostiteljskim objektima mora da prati enterijer (etno stil - etno fontana), u holovima hotela takođe prati stil enterijera ali mora da poseduje pečat koji će dati prepoznatljivost ukupnom prostoru. Tipična fontana za poslovni prostor je fontana Kastel sa fotografije koja može stajati na podu ili određenom postolju.

 

Naše skulpturne fontane svoje mesto su našle u:

  • hotelima,
  • restoranima,
  • zdravstvenim ustanovama,
  • apotekama,
  • javnim preduzećima,
  • igraonicama,
  • vrtićima, školskim i predškolskim ustanovama,
  • kancelarijama, i mnogim drugim poslovnim prostorima gde vi poželite.
Fontana-Paola-feng-shuiFontana-Paola-feng-shuiU našoj ponudi uvek možete pronaći fontanu za vaš poslovni prostor koja je izrađena i ukoliko nju odaberete i naručite mi ćemo je dopremiti u roku od 24 sata i pustiti je u rad. U našem katalogu fontana možete videti i odabrati model koji ćemo za vas izraditi, identičan ili sa promenama po vašem zahtevu, i naravno, za vas možemo osmisliti potpuno nov model fontane adekvatan vašem poslovnom prostoru. 
Kupovinom naše fontane vi obezbeđujete i besplatne usluge naših savetnika za enterijer i feng shui (opciono) koji će svojim savetima predložiti i mesto postavljanja fontane i biljke koje je mogu dodatno ukrasiti.
Kupovinom naše skulpturne fontane vi obezbeđujete vašim korisnicima usluga savršen ambijent za boravak uz opuštajući žubor vode. 
 
Na stranici unutrašnje fontane možete videti modele malih unutrašnjih fontana i minijatura pogodnih za vaš poslovni prostor. Fontane iz ove galerije mogu biti stoni i podni, sa i bez postolja.
Na stranici fontane za poslovni prostor  predstavljene su naše skulpturne fontane većeg formata adekvatne vašem poslovnom prostoru.