googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana_eldorado_feng_shuiFontana_eldorado_feng_shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog


Cenovnik fontana i u njemu fontane koje su izrađene, koje se odmah mogu naručiti. Rok dostave izrađene fontane je 24 sata, plaćanje je pouzećem.

Cenovnik


 

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Povoljna kupovina fontana u 2017 godini! Kupite sobnu fontanu i od nas imate specijalnu ponudu za kupovinu fontane za dvorište ili poslovni prostor.

Fontana Alegra, cena 11.000,00 dinara, isporuka u roku od 24 sata na Vašu adresu.

Fontana-AlegraFontana-Alegra


 

Podelite naš sajt

Dvorišne fontane

Fontane za dvorište - skulpture, barokne česme, feng shui modeli

 

Fontana-karakas-za-dvoristeFontana-karakas-za-dvoriste

    U radionici za izradu fontana Bistrica pripremljeni su potpuno novi modeli fontana za dvorište. Novina u ponudi i katalogu Fontana autora Zlatka Jorgića su fontane - barokne česme u nekoliko oblika. Cene fontana za dvorišta i rok za njihovu izradu možete pročitati u cenovniku fontana nakon čega se možete javiti autoru i uspostaviti prvi kontakt na putu do kupovine I ugradnje fontane.

Na fotografiji se nalazi impozantana fontana za dvorište ili poslovni prostor pod nazivom Karakas. Fontana Karakas se izrađuje od kvarcnog kamena I predstavlja pravi funkcionalni ukras za Vaš ambijent.

Fontana-leon-dvorisna-fontanaFontana-leon-dvorisna-fontanaZa Vaše dvorište možete odabrati i fontanu modernih oblika kakvih je veliki izbor u našem katalogu. Jedna od ovakvih fontana  za dvorište je fontana Leon. Izrađena je od kvarcnog kamena I može se izraditi u boji koja odgovara Vašem dvorištu. Voda izvire na vrhu stubova I sliva se niz rezbarene stranice dajući predivan izgled. Fontana noću može biti osvetljena led osvetljenjem po želji naručioca.

 

U našoj radionici za Vas možemo izraditi I fontanu za dvorište sa etno motivima od najkvalitetnije keramike koja ne upija vodu da ne bi došlo do pucanja tokom zime I niskih temperature.

Fontana Fortuna je tipičan model fontane za dvorište sa etno elementima. Žubor vode ove dvorišne fontane nije prejak I stvara prijatan ambijent I boravak za sve koji borave u Vašem dvorištu.

 

Fontana-Fortuna-dvorisna-fontanaFontana-Fortuna-dvorisna-fontanaJavite se i na vreme obezbedite termin za izradu fontane za dvorište jer je broj modela koji se mogu izraditi u sezoni ograničen zbog kompleksnosti izrade koja je u potpunosti ručna.

Pored Fontana iz kataloga Vi možete u kontaktu sa autorom fontana naručiti I potpuno nov unikatni model za Vaše dvorište. Sve aktivnosti oko obilaska Vaše lokacije su navedene u našem cenovniku fontana.

U svakom slučaju Vaš I naš cilj je da odaberete  fontanu koja će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Na kraju ne zaboravite!

Fontana koju ugradite u Vaše dvorište mora biti laka za održavanje I svi njeni elementi (pumpa, osvetljenje) veoma lako zamenjivi.

 


 Pred Vama je galerija jednog manjeg broja fontana za dvorište. U našem katalogu možeti videti celokupnu ponudu Fontana za dvorište za 2017 godinu. Odaberite Vaš model fontane zajedno sa nama.

 

Galerija fontana za dvorište