googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

TOP PONUDA Jun 2017

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana-SamaraFontana-Samara

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog


Cenovnik fontana i u njemu fontane koje su izrađene, koje se odmah mogu naručiti. Rok dostave izrađene fontane je 24 sata, plaćanje je pouzećem.

Cenovnik


 

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Dvorišne fontane

Fontana Cordoba - lepotica Splita i Dalmacije

Proleće je ove godine donelo još jedan predivan model fontane za dvorište, to je nova verzija fontane Cordoba. Osnovna verzija fontane Cordoba je izmenjena tako što je na desnoistub fontane dodat još jedan nivo sa kojeg se voda sliva i ukupan gabarit fontane je znatno uvećan. Žubor vode je bogatiji zbog većeg broja slivnih mesta. Konstrukcija fontane se savršeno uklopila u ambijent ovog prelepog dvorišta u prelepoj Dalmaciji na Jadranskom moru. Visina fontane Cordoba je 135 cm i osnove 80x80 cm, i ovaj model fontane je izrađen od najkvalitetnijeg kvarcnog kamena. Pred vama je kratak film o fontani Cordoba.


Fontane za dvorište - skulpture, barokne česme, feng shui modeli

 

Fontana-Granada-feng-shui-dvoristeFontana-Granada-feng-shui-dvoriste

    U radionici za izradu fontana Bistrica pripremljeni su potpuno novi modeli fontana za dvorište. Novina u ponudi i katalogu Fontana autora Zlatka Jorgića su fontane - barokne česme u nekoliko oblika. Cene fontana za dvorišta i rok za njihovu izradu možete pročitati u cenovniku fontana nakon čega se možete javiti autoru i uspostaviti prvi kontakt na putu do kupovine I ugradnje fontane.

Na fotografiji se nalazi impozantana fontana za dvorište ili poslovni prostor pod nazivom Granada. Fontana Granada se izrađuje od kvarcnog kamena i, predstavlja pravi funkcionalni ukras za Vaš ambijent.

Fontana-leon-dvorisna-fontanaFontana-leon-dvorisna-fontanaZa Vaše dvorište možete odabrati i fontanu modernih oblika kakvih je veliki izbor u našem katalogu. Jedna od ovakvih fontana  za dvorište je fontana Leon. Izrađena je od kvarcnog kamena I može se izraditi u boji koja odgovara Vašem dvorištu. Voda izvire na vrhu stubova I sliva se niz rezbarene stranice dajući predivan izgled. Fontana noću može biti osvetljena led osvetljenjem po želji naručioca.

 

U našoj radionici za Vas možemo izraditi I fontanu za dvorište sa etno motivima od najkvalitetnije keramike koja ne upija vodu da ne bi došlo do pucanja tokom zime I niskih temperature.

Fontana Skalinada je tipičan model fontane za modernom linijom i elementima. Žubor vode ove dvorišne fontane nije prejak i stvara prijatan ambijent I boravak za sve koji borave u Vašem dvorištu.

 

Javite se i na vreme obezbedite termin za izradu fontane za dvorište jer je broj modela koji seFontana-Skalinada-Feng-ShuiFontana-Skalinada-Feng-Shui mogu izraditi u sezoni ograničen zbog kompleksnosti izrade koja je u potpunosti ručna.

Pored Fontana iz kataloga Vi možete u kontaktu sa autorom fontana naručiti I potpuno nov unikatni model za Vaše dvorište. Sve aktivnosti oko obilaska Vaše lokacije su navedene u našem cenovniku fontana.

U svakom slučaju Vaš I naš cilj je da odaberete  fontanu koja će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Na kraju ne zaboravite!

Fontana koju ugradite u Vaše dvorište mora biti laka za održavanje I svi njeni elementi (pumpa, osvetljenje) veoma lako zamenjivi.

 

 

 


 Pred Vama je galerija jednog manjeg broja fontana za dvorište. U našem katalogu možeti videti celokupnu ponudu Fontana za dvorište za 2017 godinu. Odaberite Vaš model fontane zajedno sa nama.

 

Galerija fontana za dvorište