googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana_eldorado_feng_shuiFontana_eldorado_feng_shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog


Cenovnik fontana i u njemu fontane koje su izrađene, koje se odmah mogu naručiti. Rok dostave izrađene fontane je 24 sata, plaćanje je pouzećem.

Cenovnik


 

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Povoljna kupovina fontana u 2017 godini! Kupite sobnu fontanu i od nas imate specijalnu ponudu za kupovinu fontane za dvorište ili poslovni prostor.

Fontana Alegra, cena 11.000,00 dinara, isporuka u roku od 24 sata na Vašu adresu.

Fontana-AlegraFontana-Alegra


 

Podelite naš sajt

Feng Shui unikatne skulpturne fontane

Fontana feng shui  - funkcionalni ukras za Vaš prostor


Fontana_Feng_Shui_AresFontana_Feng_Shui_AresStona sobna fontana 
Ares pripada feng shui modelima fontana svojom konstrukcijom i elementima. Voda koja se sliva niz konstrukciju fontane ima jasan ali tih žubor i na kraju svog toka kada pada u veliku posudu.

Mesto sobne fontane može se odrediti uz pomoć naših saradnika za feng shui.

Pored sobne stone fontane Ares izradio sam još mnogo modela koji se mogu videti u katalogu fontana.

U prodavnici fontana možete videti i odmah naručiti fontane koje su izrađene i Vaš model može biti kod Vas u roku od 24 sata. Sve ostale modele sobnih fontana možete naručiti i ja ću ih izraditi u roku koji zavisi od kompleksnosti izrade.

U radionici Bistrica nastaju unikatni modeli feng shui Fontana koji mogu zadovoljiti i najprobirljivije ukuse kupaca. Materijali ofdkojih su fontane izrađene garantuju dug period rada i lako održavanje.


 Galerija Feng Shui fontana pokazuje samo jedan mali deo modela iz naše ponude. Odaberite sa nama model fontane koji će u Vaš prostor uneti prirodnu ravnotežu elemenata.

 

Galerija fotografija feng shui fontana


 Feng Shui i uticaj vode na kvalitet života


Elementi Feng ShuiElementi Feng ShuiFeng shui (izgovor:fang švej), je drevna kineska mudrost i veština stara hiljadama godina koja u prevodu znači vetar i voda. Feng shui nas uči kako da uredimo naš životni prostor da bi on bio u potpunom skladu sa okruženjem u kojem provodimo naše vreme, i da to bude na takav način da privučemo životnu energiju koja se naziva Chi. Takvim skladom i harmonijom u naš stambeni ili poslovni prostor unosimo sreću, mir i zdravlje. Feng shui je utemeljen u skladu zemaljskih i nebeskih sila i njihovoj interakcijji. U knjizi Zangshu autora Guo Pu iz dinastije Jin napisana je rečenica: „Chi leti na vetru i rasipa se, a zadržava se kada naiđe na vodu“, i ova rečenica govori o kretanju energije, načinu kretanja i pojavama koja utiču na nju, to su vetar i voda. Prvi tragovi o mudrosti Feng shui datira od pre 6000 godina, po iskopinama u Provinciji Henan u Kini i elementima koja su nađena na ovoj lokaciji. Yang Yun Song se smatra autorom koji je prvi ovu mudrost predstavio svetu jer je napisao tri knjige koje su postale bestseler i danas se proučavaju u celom svetu.

Uskoro ćete na našim stranicama moći saznati više o mudrosti i veštini Feng shui od naših saradnika, kroz pitanja i savete.
 

Fontana feng ShuiFontana feng ShuiNaše fontane Feng shui su sastavni elementi prostora koji se projektuju i uređuju po ovoj veštini i izrađuju se u skladu sa ambijentom. Vaš prostor i kutak u kojem će se one nalaziti diktiraju veličinu, njihovu kompoziciju i odabir elemenata koji ukupno utiču na kvaltet vašeg života. Fontane Feng shui su izrađene od potpuno prirodnih materijala, keramike proizvedene od prirodne gline i pečene na prirodan način (drvo), kamena pronađenog u prirodi, pećinskog, rečnog ili vulkanskog, koji je očišćen i bez ikakvih hemijskih supstanci, drveta, i biljaka. Postojanje fontana Feng shui u Vašem prostoru obezbediće potpunu harmoniju svih elemenata, a Vama doneti zadovoljstvo, smanjenje stresa i ukupno zdravlje i sreću. Da bi odabrali adekvatno mesto za vašu fontanu feng shui uvek se možete obratiti našem saradniku za Feng Shui gospođi Anni Marković Plestović.