googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

TOP PONUDA Jun 2017

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana-SamaraFontana-Samara

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog


Cenovnik fontana i u njemu fontane koje su izrađene, koje se odmah mogu naručiti. Rok dostave izrađene fontane je 24 sata, plaćanje je pouzećem.

Cenovnik


 

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Katalog i cenovnik Feng Shui i etno fontana


dvorisna-fontana-doradvorisna-fontana-doraNova verzija kataloga fontana u kojem su pored fotografija navedene i dimenzije fontana što će Vam pomoći ako se odlučujete za kupovinu fontane.

U katalogu se nalaze i modeli fontana koji su izrađeni i koje možete odmah naručiti. To ćete najlakše proveriti ako otvorite cenovnik fontana gde pored naziva fontane, serijskog broja imate i podatak koju fontanu možete odmah naručiti i ona kod Vas može biti već za 24 sata ili u terminu kada Vama odgovara. Pored izrađenih fontana u katalogu fontana nalaze se i preko devedeset modela fontana za dvorišta, stambeni i poslovni prostor. Svaki od ovih modela možete naručiti i izrada ovih fontana traje od 5 do 25 dana u zavisnosti od kompleksnosti izrade fontane.

Preporučujemo da svakako posetite i stranicu promotivna prodaja gde je uvek izloženo nekoliko fontana koje možete kupiti po promotivnim cenama i to su po pravilu i najnoviji modeli fontana kod kojih je cena i do 30% niža od pune cene.

Za Vas je uvek pripremljena i ponuda iz naše online prodavnice gde se nalazi mnoštvo podataka fontana koje možete odmah naručiti.

Naručenu fontanu iz kataloga ili prodavnice možemo po vašoj želji poslati kurirskom službom upakovanu u drveni sanduk koji je štiti od oštećenja ili je na Vašu adresu može doneti autor fontana lično.