UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

 Dvorišne fontane - Akcijska prodaja!

Fontana Tenor - univerzalni model za terase i dvorište

Unikatna feng shui fontana za terasu i dvorište - Tenor je izrađena od keramičkih posuda i kvarcnog kamena. Kompozicija fontane Tenor i položaj posuda daju čaroban žubor vode koji opušta i relaksira sve prisutne u prostoru u kojem se nalazi.

Fontanu Tenor možete naručiti odmah po promotivnoj ceni umanjenoj za 20%. Dostavu na vašu adresu i ugradnju vršimo mi. Ugradnja fontane za dvorište Tenor je vrlo jednostavna i traje tridesetak minuta. Potrban je samo kabal za strujni priključak i ravna površina za postavljanje fontane.

Unikatna skulpturna fontana je obeležje Vašeg prostora

 


Vaše dvorište ste uredili po Vašoj želji i zamisli i nedostaje samo jedan detalj koji će biti kruna na sav Vaš rad i to je svakako jedna unikatna skulpturna fontana.

Odabir fontane nije nimalo jednostavan i lak postupak. Zahvaljujući nama možete izbeći osnovne greške kod kupovina fontane za dvorište. Pre svega potrebno je da se odabrana fontana jednostavno održava i servisira. Pod servisiranjem podrazumevamo jednostavnu zamenu pumpe i led osvetljenja ukoliko postoji na fontani. Materijal od kojeg je izrađena fontana mora da garantuje dug vek njenog rada ukoliko se održava po uputstvu.

Na fotografiji je fontana Toledo kao jedan tipičan primer fontane za dvorište koja je izrađena od granitnog kamena.

U našem katalogu možete videti veliki broj unikatnih fontana gde ćete možda prepoznati upravo vaš model.

Galerija fontana za dvorište koje se nalaze na stanju - isporuka za 24 sata!