UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

 Katalog unikatnih fontana 

Fontane za enetrijer - od stonih minijatura do velikih podnih fontana za stambeni i poslovni prostor


fontana-odesafontana-odesaUnikatne fontane za stambeni i poslovni prostor, od stonih minijaturnih fontana do velikih fontana koje možete postaviti na podu ili postolju možete videti i odabrati u našem velikom katalogu fontana

Veliki izbor izrađenih fontana omogućuje Vam da odaberete model adekvatan Vašem prostoru ili naručite jedinstven funkcionalni poklon za dragu osobu, prijatelja ili poslovne namene.

Fontanu koju naručite mi ćemo Vam poslati postexpresom odmah nakon naručivanja u roku od 24 sata ili ćemo fontanu mi dopremiti na Vašu adresu ukoliko njen transport postexpresom bude rizičan. 

Za Vas smo pripremili i katalog sobnih fontana koji su veoma aktuelne u ovom periodu kada se povećavaju sati kada boravimo u zatvorenom prostoru. Ne zaboravimo da je fontana i njena kompozicija priroda u malom sa svim njenim elementima.

 

Naručivanje fontana iz celog sveta

Naše fontane se već nalaze u lepim stanovima, kućama, hotelima i ne postoji nikakav problem da i Vi naručite vašu fontanu ma gde se nalazili! Pronaći ćemo zajedno najkvalitetnije rešenje da odabranu fontanu dobijete na Vašu adresu ma gde ona bila.