UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

 Katalog unikatnih fontana 

Ugradnja fontana bez velikih građevinskih radova u dvorištu  


fontana-esplanadafontana-esplanada
Katalog fontana izrađenih u ateljeu Bistrica koji je pred Vama predstavlja izbor različitih modela izrađenih od odabranih najkvalitetnijih prirodnih materijala. Pokušali smo da u katalog unesemo sve bitne podatke o fontani, dimenzije, težinu, rok izrade i naravno cenu. Ovako izrađen katalog Vama u svakom slučaju olakšava izbor u odabiru fontane i samu kupovinu.

 

Fontanu možete naručiti pozivom na broj telefona 065 549 63 88, gde će Vam se javiti lično autor fontana Zlatko Jorgić, ili sms porukom i aplikacijom Viber na isti broj. Možete poslati i e-mail na adresu office@fontana.in.rs sa upitom ili porudžbinom. Svaka naša fontana ima veliki broj fotografija i film o načinu rada.

Kako dopremamo fontanu na Vašu lokaciju?

Male sobne stone fontane na vašu adresu šaljemo kurirskom službom. Fontana je uvek kvalitetno upakovana tako da u toku transporta ne očekujemo probleme koji bi doveli do oštećenja. Velike fontane i fontane srednje veličine mi dovozimo na Vašu adresu. Troškovi dostave u obe varijante su po cenovniku kurirske službe.

Kako ugraditi fontanu za dvorište?

Ugradnja fontane koju ste naručili kod nas je vrlo jednostavna uz malo radova na pripremi terena u Vašem prostoru. Napisali smo kratko opšte uputstvo za pripremu terena za fontanu za dvorište, ali uvek postoje specifičnosti koje usaglašavamo zajedno sa Vama. Najčešće se radi o pripremi betonskog postolja za fontanu i dovođenje podzemnog kabla za priključak od 220V za napajanje pumpe za fontanu. Odabirom naše fontane izbegavate velike građevinske radove i kopanja po dvorištu što znatno skraćuje vreme ugradnje i smanjuje ukupnu cenu izrade fontane za dvorište.

Naručivanje fontana iz celog sveta?

Naše fontane se već nalaze u lepim stanovima, kućama, hotelima i ne postoji nikakav problem da i Vi naručite vašu fontanu ma gde se nalazili! Pronaći ćemo zajedno najkvalitetnije rešenje da odabranu fontanu dobijete na Vašu adresu ma gde ona bila. 

 

Fontane za dvorište koje možete naručiti odmah - isporuka za 24 sata na vašu lokaciju