Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

Veleprodaja fontana

Atelje za izradu fontana Bistrica može postati i vaš partner ukoliko vašim kupcima želite ponuditi nešto potpuno novo na tržištu regiona. U ovoj godini i veleprodaja fontana postaje segment našeg poslovanja u cilju učvršćivanja postojeće pozicije na tržištu regiona i bolju dostupnost naših modela krajnjem kupcu.

         veleprodaja-fontana-atelje-bistricaveleprodaja-fontana-atelje-bistrica Fontane iz ateljea Bistrica izrađene su od kvalitetnih prirodnih materijala i već deset godina su dostupne i pristupne na tržištu regiona. Danas krase stanove, kuće, kancelarije, restorane, hotele, zdravstvene ustanove, dvorišta... širom regiona.

          Saradnjom sa ateljeom Bistrica i autorom Zlatkom Jorgićem dobijate pouzdanog partnera kojem je krajnji cilj svih ovih godina, kao i vama, uvek zadovoljan kupac, ne samo kod kupovine već i kasnije u toku rada i održavanje fontane.

          Koje su karakteristike naših fontana za dvorišta, stambeni ili poslovni prostor i šta je to što ih preporučuje tržištu regiona po čemu su prepoznatljive?

 

  • Odabir najkvalitetnijeg materijala zahvaljujući pouzdanim i proverenim dobavljačima;
  • Ručna izrada svakog modela unikatne fontane;
  • Testiranje svakog modela fontane nakon izrade. U toku testiranja izrađuju se reklamne fotografije i film fontane. Svaka izrađena fontana ima svoj video klip na našem  YouTube kanalu.
  • Jednostavnost održavanja i servisiranje fontane. Sastavni dokument svake fontane je uputstvo za održavanje i pridržavanjem istog produžavamo radni vek jedne fontane višestruko. Zamena svih elemenata fontane (pumpa, LED osvetljenje) je krajnje jednostavno.
  • Fontane isporučujemo sa kvalitetnim pakovanjem koje štiti fontanu u toku transporta. Fontanu pored direktene prodaje možete kupcu poslati i kurirskom poštom koristeći ovo pakovanje.
  • Garantni list prateći obavezni dokument svake fontane. Garantni list predviđa sve segmente održavanja i naših obaveza za vreme i nakon isteka garantnog roka.

Pozivamo vas na razgovor i dogovor o započinjanju saradnje da bi zajedno omogućili da naši modeli fontana budu dostupniji potencijalnim kupcima širom regiona.

Svakako vas pozivamo da pogledate naš aktuelan veliki katalog fontana za 2021. godinu.