UA-133369022-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

Promotivna prodaja dvorišnih i fontana za stambeni i poslovni prostor

fontana-sonata-feng-shuifontana-sonata-feng-shuiPoštovani posetioci naše internet prezentacije i ljubitelji vode I prirode,

na ovoj stranici ćete uvek imati nekoliko modela fontana koje možete naručiti po promotivnim cenama. Velike dvorišne fontane mi dovozimo na Vašu adresu, dok male sobne stone fontane isporučujemo kurisrskom službom u adekvatnim pakovanjima. Dvorišne, sobne i fontane za poslovni prostor su apsolutni unikati izrađeni od prirodnih materijala i predstavljaju pravi funkcionalni ukras za Vaš prostor.

Pored fontana koje možete kupiti sa značajnim popustom uvek možete i naručiti izradu fontane po Vašem izboru iz našeg kataloga fontana.

 


 Fontana Sonata je tipična stona feng shui fontana koja se nalazi u promotivnoj prodaji i nju možete odmah naručiti, kod Vas će biti već sutradan. Dostava je kurirskom poštom u savršenom pakovanju koje garantuje potpuno bezbednu dostavu. Stona sobna fontana Sonata izrađena je od keramičkih posuda i kamena. Žubor vode je tih i harmoničan. Korišćenjem destilovane vode održavanje ove fontane je krajnje jednostavno!


 

Unikatne fontane u promotivnoj prodaji - isporuka u roku od 24 sata.