UA-28773658-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

Promotivna prodaja dvorišnih i fontana za stambeni i poslovni prostor

Poštovani posetioci naše internet prezentacije i ljubitelji vode I prirode,

Fontana_Ares_Granit_Feng_ShuiFontana_Ares_Granit_Feng_Shuina ovoj stranici ćete uvek imati nekoliko modela fontana koje možete naručiti po promotivnim cenama. Velike dvorišne fontane mi dovozimo na Vašu adresu, dok male sobne stone fontane isporučujemo kurisrskom službom u adekvatnim pakovanjima. Dvorišne, sobne i fontane za poslovni prostor su apsolutni unikati izrađeni od prirodnih materijala i predstavljaju pravi funkcionalni ukras za Vaš prostor.

Pored fontana koje možete kupiti sa značajnim popustom uvek možete i naručiti izradu fontane po Vašem izboru iz našeg kataloga fontana.

 


 Fontana Ares Granit je tipična stona feng shui fontana koja se nalazi u promotivnoj prodaji i nju možete odmah naručiti, kod Vas će biti već sutradan. Dostava je kurirskom poštom u savršenom pakovanju koje garantuje potpuno bezbednu dostavu. Stona sobna fontana Sonata izrađena je od keramičkih posuda i kamena. Žubor vode je tih i harmoničan. Korišćenjem destilovane vode održavanje ove fontane je krajnje jednostavno!


 

Unikatne fontane u promotivnoj prodaji - isporuka u roku od 24 sata.