Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Povežite se sa nama

Fontana i venčanice

Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Fontana Sonata u beloj boji i njen značaj za poslovni prostor

sonata-instagram-reklamasonata-instagram-reklama
Fontana Sonata je skulpturna feng shui fontana izrađena za poslovni prostor i jedna je od retkih fontana koje sam izradio i na kojoj dominira bela boja. Prostor u kojem se fontana Sonata nalazi potpuno opravdava izbor boja na fontani.

Bela boja je simbol nevinosti i čistoće i savršeno se uklapa u prostoru u kojem se nalaze prelepe venčanice. Fontana Sonata je visoka 80 cm i osnove 35x35 cm. Voda izvire na vrhu i sliva se ravnomerno na sve četiri strane stuba fontane. Površina stuba fontane je rebrasta i kada se voda sliva preko takve površine daje prelepu sliku. Oko stuba fontane nalaze se rečni obluci različite boje što upotpunjuje ovu kompoziciju.

Bela boja je izvor jang energije i ona pomaže bržem oporavku posle bolesti i intezivniju odbranu od svakodnevnog stresa.

Budite hrabri u odabiru boja i odlučite se za oblik fontane adekvatan Vašem prostoru. Može Vam se svideti određeni oblik fontane iz našeg kataloga ili internet prodavnice, ali dozvolite da i prostor svojim elementima "odlučuje" koju ćete fontanu odabrati. Mi smo uvek tu da se i sa nama konsultujete i sa našim saradnikom za Feng Shui ukoliko smatrate da je to potrebno.

Fontana nije samo ukras prostora

Ne zaboravite da fontana pored toga što ukrašava Vaš prostor ima veliki značaj za kvalitet životnog prostora. Fontana dok preko nje teče voda stvara pozitivne jone bitne za naše zdravlje, vlaži vazduh i svojim žuborom vode umanjuje stres kojim smo izloženi svakodnevno.