googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana_eldorado_feng_shuiFontana_eldorado_feng_shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog


Cenovnik fontana i u njemu fontane koje su izrađene, koje se odmah mogu naručiti. Rok dostave izrađene fontane je 24 sata, plaćanje je pouzećem.

Cenovnik


 

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Povoljna kupovina fontana u 2017 godini! Kupite sobnu fontanu i od nas imate specijalnu ponudu za kupovinu fontane za dvorište ili poslovni prostor.

Fontana Alegra, cena 11.000,00 dinara, isporuka u roku od 24 sata na Vašu adresu.

Fontana-AlegraFontana-Alegra


 

Podelite naš sajt

Fontane za decu

Fontana iz naše radionice sa motivima za decu

 

Poštovani ljubitelji fontana i prirode,

u našoj radionici fontana izrađen je model za decu! Postoje različiti modeli fontana koje sam do sada izradio ali na ovu sa fotografije koja je dobila naziv "Bajka" sam posebno ponosan. Trebalo je napraviti kompoziciju sa kojom bi se deca i igrala. Fontana za decu "Bajka" ima potok koji žubori, dve kućice koje noću svetle, prelep kameni most i samo nedostaju figure životinja, ljudi, štrupmfovi, lutkice...

Fontana "Bajka" nije završena do kraja. U dečjoj sobi ona će rukama jednog novog umetnika poprimiti nov izgled. Neka ovaj model bude inspiracija za roditelje, babe i dede, da naruče fontanu sa motivima neke dečje bajke, na primer, Crvenkape ili Snežane i sedam patuljaka i ovako lep poklon naruče za svog mezimca. Sve karakteristike ove unikatne fontane za decu, cenu i način kupovine možete videti u online prodavnici.

 

Galerija fotografija dečije fontane Bajka