googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana_eldorado_feng_shuiFontana_eldorado_feng_shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog


Cenovnik fontana i u njemu fontane koje su izrađene, koje se odmah mogu naručiti. Rok dostave izrađene fontane je 24 sata, plaćanje je pouzećem.

Cenovnik


 

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Povoljna kupovina fontana u 2017 godini! Kupite sobnu fontanu i od nas imate specijalnu ponudu za kupovinu fontane za dvorište ili poslovni prostor.

Fontana Alegra, cena 11.000,00 dinara, isporuka u roku od 24 sata na Vašu adresu.

Fontana-AlegraFontana-Alegra


 

Podelite naš sajt

Fontana i venčanice

Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Fontana Sonata u beloj boji i njen značaj za poslovni prostor

Fontana-sonataFontana-sonataFontana Sonata je skulpturna feng shui fontana izrađena za poslovni prostor i jedna je od retkih fontana koje sam izradio i na kojoj dominira bela boja. Prostor u kojem se fontana Sonata nalazi potpuno opravdava izbor boja na fontani.

Bela boja je simbol nevinosti i čistoće i savršeno se uklapa u prostoru u kojem se nalaze prelepe venčanice. Fontana Sonata je visoka 80 cm i osnove 35x35 cm. Voda izvire na vrhu i sliva se ravnomerno na sve četiri strane stuba fontane. Površina stuba fontane je rebrasta i kada se voda sliva preko takve površine daje prelepu sliku. Oko stuba fontane nalaze se rečni obluci različite boje što upotpunjuje ovu kompoziciju.

Bela boja je izvor jang energije i ona pomaže bržem oporavku posle bolesti i intezivniju odbranu od svakodnevnog stresa.

Budite hrabri u odabiru boja i odlučite se za oblik fontane adekvatan Vašem prostoru. Može Vam se svideti određeni oblik fontane iz našeg kataloga ili internet prodavnice, ali dozvolite da i prostor svojim elementima "odlučuje" koju ćete fontanu odabrati. Mi smo uvek tu da se i sa nama konsultujete i sa našim saradnikom za Feng Shui ukoliko smatrate da je to potrebno.

Fontana nije samo ukras prostora

Ne zaboravite da fontana pored toga što ukrašava Vaš prostor ima veliki značaj za kvalitet životnog prostora. Fontana dok preko nje teče voda stvara pozitivne jone bitne za naše zdravlje, vlaži vazduh i svojim žuborom vode umanjuje stres kojim smo izloženi svakodnevno.