googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana-CasablancaFontana-Casablanca

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Novosti o fontanama i našim aktivnostima

Fontana-etno-ispirač-zlata

Priče o našim fontanama - spoj avanture i uživanja

Poštovani,

nastavljamo sa praksom da na ovoj stranici objavljujemo priče o našim feng shui i etno fontanama, prirodi, zdravlju, Feng Shui veštinama. Prvi članak "Voda u našem dvorištu" je zainteresovao mnoge čitaoce i danas nastavljamo sa novom pričom "Fontana sa Boračkog krša" koja opisuje jedno lepo mesto i novu dvorišnu fontanu Loara. Naše fontane nastaju kao inspiracija trenutka ali i svoje izvorište nalaze u prirodi. Duge šetnje prirodom su nepresušan izvor ideja za nove i nove fontane.  

Krajem prošle godine započeli smo jednu prelepu saradnju sa Turističkom organizacijom iz KučevaIzradili smo još jednu novu fontanu, ovog puta potpuno drugačiju od ostalih. Ideja je nastala u razgovoru sa Goranom, direktorom turističke agencije. Gradić ispod planine Zvižd kroz koji teče zlatonosna reka Pek je mesto koje svakako treba posetiti. Sve najlepše o ovom mestu je predstavljeno na Internet prezentaciji  Turističke organizacije iz Kučeva. Logo ove turističke organizacije koji predstavlja ispirača zlata je motiv naše najnovije fontane. Priznajemo da je ključni momenat u izradi ove fontane angažovanje gospođe Ljiljane, lutkara, koja je izradila vernu predstavu čoveka koji ispira zlato. I tako, sada ova fontana krasi izlog prodavnice suvenira u Kučevu. Uskoro i ostale novosti o radu naše umetničke radionice "Bistrica" za izradu fontana.


Najlepša fontana u 2014 godini

Fontana feng shui EldoradoGlasanjem posetilaca naših internet prezentacija www.fontana.in.rs   www.dvorista.rs i naše FB stranice  došli smo do najlepše fontane izrađene u 2014 godini. Prvo mesto u izboru zauzela je skulpturna fontana Eldorado.

 

Skulpturna fontana Eldorado izrađena je od kvarcnog kamena i keramičkih posuda izrađenih u umetničkoj radionici "Furunović". Sklad elemenata je potpun i kompozicija ove fontane stvara prelep žubor vode dok se ona sliva iz jedne posude u drugu. 

Fontana Eldorado spada u feng shui modele fontana i ona se može naručiti i kupiti posredstvom našeg saradnika Artijana. Možete kod naručivanja odabrati boju i veličinu fontane, možete i uticati na njen izgled dodavanjem novih elemenata.

Fontana Eldorado je reprezentativan primerak našeg rada u 2014 godini!