googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana-CasablancaFontana-Casablanca

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Naši saradnici  

Saradnici koji promovišu naš rad na izradi fontana 

 

artijana-prodavnica-umetnickih-rukotvorinaartijana-prodavnica-umetnickih-rukotvorinaNa internetu postoje lepa mesta gde se mogu videti umetničke rukotvorevine kreativnih ljudi. Jedno od najlepših takvih mesta je svakako Artijana- prodavnica rukotvorina. Naša saradnja traje  već tri godine i kako to danas izgleda možete videti na stranici gde se nalazi naša prodavnica. Na blogu ove internet prezentacije nalazi se i intervju sa autorom fontana Zlatkom Jorgićem.


 

suveniri-srbije-zlatko-jorgicsuveniri-srbije-zlatko-jorgicInternet prezentacija www.suvenirisrbije.com je reprezentativno mesto koje okuplja autore umetničkih suvenira Srbije i regiona. Autor skulpturnih fontana Zlatko Jorgić ovde je predstavljen na posebnoj stranici gde je opisan njegov rad i  gde su pokazani odabrani modeli fontana.

Preporučujemo da ovaj sajt bude Vaše omiljeno mesto jer ovde možete kupiti unikatne poklone za svaku priliku i namenu.

Autori ove značajne internet prezentacije svoje članove i posetioce obaveštavaju o svim značajnim menifestacijama gde izlažu registrovani članovi ovog udruženje.

Sve iskrene preporuke!


 

artinfo-profil-zlatko-jorgicartinfo-profil-zlatko-jorgicArtinfo je portal o likovnoj i primenjenoj umetnosi, profilima umetnika, online prodaje i aukcija umetnickih dela, izlozba, galerija. Moj rad na skulpturnim fontanama ovde je predstavljen na autorskoj stranici na jedan poseban način i pozivam Vas da je svakako posetite jer pored rada na fontanama dosta toga je napisano o meni iz nekog drugog ugla.tekla-reka-stranica-zlatko-jorgictekla-reka-stranica-zlatko-jorgic Jedinstveno mesto na internetu po mnogo čemu. Običan čovek na prvom mestu je danas retkost u medijima ali na ovom mestu je mnogo priča o kreativnim ljudima i njihovim uspesima. Imao sam čast da je autor ovog sajta gospodin Bratislav Uraković prepoznao moj rad na izradi skulpturnih fontana i predstavio ga na posebnoj stranici mnogobrojnim posetiocima. 


 

zenska-strana-zlatko-jorgiczenska-strana-zlatko-jorgic

Online magazin portal posvećen ženskim temama, ima i muških. Zasto kupovati razne časopise kad imate sve na jednom mestu - besplatno! Ovo je moto internet strane koja ima mnogo interesantnih članaka o ishrani, kozmetici, zdravlju, ljubavi, modi, životnom stilu, putovanjima i kuhinji. Na ovoj stranici nalazi se i naš tekst od feng shui fontanama i svakodnevnom stresu kod čoveka. Odvojite vreme da posetite ovu stranicu - imate šta pročitati.