googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana_eldorado_feng_shuiFontana_eldorado_feng_shui

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog


Cenovnik fontana i u njemu fontane koje su izrađene, koje se odmah mogu naručiti. Rok dostave izrađene fontane je 24 sata, plaćanje je pouzećem.

Cenovnik


 

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Povoljna kupovina fontana u 2017 godini! Kupite sobnu fontanu i od nas imate specijalnu ponudu za kupovinu fontane za dvorište ili poslovni prostor.

Fontana Alegra, cena 11.000,00 dinara, isporuka u roku od 24 sata na Vašu adresu.

Fontana-AlegraFontana-Alegra


 

Podelite naš sajt

Marketing 

Marketing, razmena linkova i banera

Danas je nezamislivo doći do kupca ili korisnika usluga samo tako što ćemo napraviti nešto izuzetno vredno i lepo, ili osmisliti kvalitetnu uslugu ako za to naše umeće ne sazna onaj kome je to namenjeno. Danas je marketing nešto što svi koriste na neki način, slučajno ili stručno, stihijski ili planski i na kraju sa različitim rezultatima. Postoje aktivnosti koje možemo sami sprovesti i koje nam veoma mogu pomoći u izlasku na tržište, pa sve dotle da postanemo prepoznatljivi po svojim proizvodima i uslugama. 

Posebno se obraćamo vlasnicima internet prezentacija srodnih delatnosti kao što je naša jer u tom slučaju razmena linkova ili banera dobija obostrano na velikom značaju. Na primer, razmena banera gde su predstavljene naše feng shui ili etno fontane, sa prezentacijom o enterijeru učiniće trostruku korist! Kupac fontana i korisnik usluga agencije za projektovanje enterijera imaće na jednom mestu celokupnu ponudu.

Razmena linkova i banera

Razmena linkova i banera može višestruko pomoći u svim delatnostima. Dobrim odabirom partnera sa kojima će se obaviti uzajamna razmena banera može povećati ne samo prisustvo na vašoj Internet prezentaciji, već što je bitnije, doći će potencijalni kupci i korisnici vaših usluga.

Za sve zainteresovane saradnike koji hoće da sa nama razmene link mogu da preuzmu html kod:

<a href="http://www.fontana.in.rs/">Fontane – unikatne skulpturne fontane za stambeni, poslovni prostor i dvorišta</a>

Takođe, za sve zainteresovane saradnike koji bi sa nama razmenili baner molim da se jave kojih bi dimenzija baner odgovarao da bi ga odmah poslali na vašu mail adresu.

Unapred hvala svim zainteresovanima na saradnji u zajedničkim marketinškim aktivnostima!

Baner www.fontana.in.rs