googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

TOP PONUDA Jun 2017

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana-SamaraFontana-Samara

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog


Cenovnik fontana i u njemu fontane koje su izrađene, koje se odmah mogu naručiti. Rok dostave izrađene fontane je 24 sata, plaćanje je pouzećem.

Cenovnik


 

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Fontana kao poklon

Unikatne fontane - idealan poklon za svaku priliku

Poštovani,

Sanduk-za-fontanuna vaše insistiranje uveli smo prodaju fontana u posebnom pakovanju kada je u pitanju poklon za dragu osobu, prijatelja ili poslovnog partnera.

Fontanu koju odaberete mi ćemo spakovati u posebno izrađene prikladne kutije sa detaljima kakve vi želite (boja, logo, poruka...) i fontanu mi dostavljamo na adresu koju Vi navedete i u vreme koje Vi želite. Naše fontane dostupne su Vam 365 dana u godini svih 24 sata. Potrebno je da samo najavite kupovinu 7 dana pre vašeg značajnog datuma da bi fontana - poklon bila pripremljena. Fontanu koju kupujete kao poklon možete odabrati iz naše prodavnice.

U našoj radionici izrađujemo i tematke fontane za Vaše proslave i slavlja.