googlea94142fffd20c048
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preporučujemo!

Fontana za dvorište

Pravi izbor fontane za dvorište podrazumeva da osim lepog izgleda omogućuje lako održavanje i servisiranje. Više na stranici o dvorišnim fontanama.

Fontana-CasablancaFontana-Casablanca

 Kako odabrati fontanu za Vaš prostor?

Deset pravila za odabir fontane za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor.

 Fontana-VitalisFontana-Vitalis

Jedinstven katalog fontana, od malih stonih minijatura do velikih fontana za dvorišta i poslovni prostor. Novi modeli fontana za 2017 godinu. Novo u ponudi su velike fontane - česme za Vaša dvorišta I poslovni prostor.

Katalog

Najlepša fontana izrađena našoj radionici Bistrica u 2016 godini u glasanju na FB stranici, blogu sajtu - fontana Perla


 

Podelite naš sajt

Galerija najlepših fontana

Fontane za dvorišta, stambeni i poslovni prostor

Sve fontane koje smo do sada izradili podelili smo u dve osnovne grupe: dvorišne i unutrašnje. Međutim, kao što ćete videti na fotografijama dvorišne fontane mogu svoje mesto naći, kao što se i pokazalo u praksi i u poslovnim prostorijama, ugostiteljskim i hotelijerskim objektima.

Feng-Shui-fontana-ElviraFeng-Shui-fontana-ElviraFontane se razlikuju i po izgledu. Izradilli smo etno stilu, "priroda u malom" i naravno po Feng Shui pravilima - za svakoga pravi izbor.

U ovim galerijama su odabrane fotografije fontana koje dočaravaju njihovu lepotu i sklad materijala od kojih su izrađene. Pored ovih fotografija fontana možete posetiti i naš jedinstven katalog fontana u kojem se nalaze modeli koje možete odmah naručiti.

Postoje izrađene fontane koje su bile naša ideja od početka do kraja, ali postoje i one koje su Vaša ideja i slobodno možemo reći da među njima ima i nekoliko najlepših. Zajedno smo radili od idejnog rešenja do krajnje izrade, na obostrano zadovoljstvo. danas se možemo pohvaliti sa sedamdesetak modela koji krase stambene i poslovne prostore u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj,  Republici Srpskoj i Grčkoj. Galerija fotografija naših fontana je pokušaj da predstavimo najlepše što smo do sada izradili, a dokaz da smo to dobro uradili je da su gotovo sve fontane već pronašle svoje mesto u vašem prostoru.